Sykepleier, helsefagarbeider, vernepleier, assistent – SØK NÅ – Vi trenger DEG på våre team i TROMSØ. Vi tilbyr helsepersonell særdeles gunstige lønnsvilkår og Covid-tillegg i en periode fremover. Du får også en fleksibel og tilpasset turnus, betalt opplæring og pensjon.
– en bedre hverdag!

Vi søker sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere og assistenter

 

Tromsø er en usedvanlig trivelig by som ligger på 69 grader nord og er den største byen i Nord-Norge. Vi teller ca. 75 000 innbyggere, samt et stort antall studenter ved universitetet. Byen er omkranset av vill og vakker natur med fantastiske muligheter for friluftsliv og fisking. I tillegg er Tromsø en urban kulturby med filmfestival, musikkfestivaler, konserter, teater og annet.

Helsepartner Omsorg er et privat helseforetak med hovedkontor i Tromsø. Vi tilbyr hjemmebaserte helsetjenester, praktisk bistand, ledsagertjeneste, helsevikarutleie til nordnorske kommuner mm.

Vi trenger flere sykepleierevernepleiere og helsefagarbeidere til våre avdelinger. Vi er også på utkikk etter assistenter med helsefaglig erfaring. Du kan melde deg for regulære vakter eller for enkeltoppdrag. Vaktene er dag/kveld/helg.

Vi tilbyr hyggelig arbeidsmiljø, fleksibel og tilpasset turnus, betalt opplæring, samt konkurransedyktige lønnsbetingelser og pensjon. For tilreisende vikarer dekkes reiseutgifter og bolig stilles til disposisjon.

For mer informasjon om stillingene, ta kontakt med:

koordinator Kristin Prestø (kristin.presto@helsepartneromsorg.no) på telefon 957 90 322 eller personalkonsulent Riikka Holopainen (riikka@helsepartneromsorg.no) på telefon 904 00 580.